Om Trelleborgs Karateklubb.
Trelleborgs Karateklubb är en klubb med såväl nationell som internationell prägel! Med över tjugo år på nacken har vi på olika sätt etablerat oss som en av de mer tongivande karateklubbarna inom svensk budosport, men även framfarterna internationellt har låtit tala om sig. Klubben har lotsat fram en mängd duktiga karatekas. Vi är stolta över att ha deltagit i den högsta divisionen samtidigt som några har haft landslagsuppdrag. Dessutom har kontinuerliga framgångar med högsta valörer rönts i tävlingar såväl i Sverige som utomlands. Vi har även ett mycket givande utbyte med klubbar i England och Tyskland.

Vem kan träna karate?
Vi framhäver gärna att alla kan träna karate, och då menar vi också alla, såväl män, kvinnor som barn (från 8 år)! Om man bara önskar träna för motionens skull är karateträningen synnerligen lämpad för dem.

Vad kostar det att träna?
Karate är en förhållandevis billig sport om man jämför med många andra fritidsintressen. Man erlägger terminsavgift f.n. 600 kr för vuxna och 400 kr för barn under 12 år. Den enda utrustning man behöver är en så kallad ”gi”, alltså en jacka och byxa samt ett bälte, vi tränar barfota. En nybörjargi kostar ca 350kr.